Hva gjør vi?

La oss hjelpe deg med annonsering og markedsføring

Media Norway er et norskeid selskap som fungerer som en markedssjef for sine kunder. Vi tar i mot tilbud fra ulike medier, lager bannere, skriver content marketing artikler og gir deg som bedrift råd om hvor du bør annonsere. Vi bidrar også til å forbedre dine hjemmesider slik at du selger mer gjennom din nettside. Kort fortalt er vi din markedssjef og skal bidra med mersalg samtidig som vi skal spare deg for tid og kostnader

Kontakt oss på telefon 56123030 eller mail post@medianorway.no

Trenger du en markedsansvarlig?

Trenger du en partner som tar hånd om alt innen markedsføring? Vil du at vi tar hånd om alle innkommende salgssamtaler, forbedrer tekst og design på hjemmesiden deres og gir dere tips og råd om hvor dere bør annonsere? Da anbefaler vi en full-service avtale. Kort fortalt betyr dette du kan behandle oss som din egen markedssjef til en fast avtalt pris per måned.

Trenger du en skribent?

Trenger du tekst til hjemmeside, en salgsfremmende artikkel om din virksomhet eller en tekst til stillingsannonse? Vi har dyktige skribenter med lang erfaring som kan levere slike tekster raskt, effektivt og bra.

Produksjon av reklamemateriell (Bannere, Facebook-plakater etc). Pris etter avtale.

Nye eller forbedrede nettsider?

Vi kan levere nye nettsider eller forbedre de du allerede har. Her bidrar vi med gode tekster, salgsfremmende forbedringer og design du skal bli 100% fornøyd med.

Kontakt oss

For å høre mer eller bestille tjenester kan du ringe oss på 56123030 eller sende oss en mail til post@medianorway.no så svarer vi deg samme dag